CABLE WORKSHOP VAN OOSTVOORN

Bel ons voor informatie of een offerte voor uw project: 0345-515262 of mail  info@vanoostvoorn.nl 

We verkopen niet alleen producten van topkwaliteit, we maken ze ook zelf. Dat gebeurt door de hooggekwalificeerde medewerkers van de Cable Workshop. Zij stellen exact volgens UW specificaties met analoge kabels, digitale kabels, voedingskabels, glasvezelkabels (OCC/ Furukawa kabel) samen en voorzien deze van en verbinden Neutrik, Lemo, Stratos, Harting, LK Syntax en Socapex LC en alle soorten Fiber connectoren in Eigen kabel atelier. Wij zijn sertificeerd voor Neutrik Fiber en Lemo Fiber.

ENTERTAIMENT INDUSTRIE
 
BROADCAST INDUSTRIE
 
RAIL WAY INDUSTRIE
 
MEDICAL INDUSTRIE
 
CAR INDUSTRIE
 
OFF SHORE INDUSTRIE

CABLE WORKSHOP: wij produceren kabels op maat, aan de hand van uw specificaties

logo-gold.jpg

We verkopen niet alleen producten van topkwaliteit, we maken ze ook zelf. Dat gebeurt door de hooggekwalificeerde medewerkers van de Cable Workshop. Zij stellen exact volgens uw specificaties met analoge kabelsdigitale kabels,(Tasker kabel) voedingskabels (Titanex/ Theaterflex kabel) en glasvezelkabels (OCC/ Furukawa kabel) samen en voorzien deze van Neutrik, Lemo, Stratos, Harting, LK Syntax en Socapex connectoren.

kabels_op_maat.png
 
 

 
 

BEZOEK ONZE WEBSHOP: bestel uw kabels op lengte naar keuze uit onze webshop

logo-blue.jpg

Van Oostvoorn levert alle kabels uit voorraad. Wilt u snel aan de slag, bestel dan nu uit onze webshop de kabels die u nodig heeft op een lengte naar keuze. Gemak dient de mens! Van Oostvoorn maakt het u gemakkelijk.

kabels_op_maat.png
 
 

 
 

Een "kink in de kabel"? Deskundige reparatie door de experts van Cable Workshop

 
logo-gold.jpg

Van Oostvoorn repareert deskundig kabels. Wij hebben alle kennis en kunde in huis. Voor meer informatie of een offerte, kunt u contact met ons opnemen via info@vanoostvoorn.nl of bel ons: 0345-515262.

kabels_op_maat.png