TASKER KABELS - UIT VOORRAAD TE BESTELLEN PER METER

 
Middels het constant investeren in een high-tech machinepark produceert Tasker® meer dan 5000 soorten kabel voor verschillende doeleinden en daarom is Tasker® ook in staat onmiddellijk aan de vraag te voldoen.

Gecertificeerde Productie

Tasker® is al vanaf 1998 ISO 9002 en sinds 2008 ISO 9001 gecertificeerd, dit garandeert transparantie in het hele bedrijf van productie tot verkoop.

Het kwaliteit systeem van de producent Tasker® is gecertificeerd sinds 1998, overeenkomstig UNI-EN ISO-9001:2008. Alle productieprocessen worden constant ge-monitoord en geverifieerd bij de CSQ.

Iedereen in deze professionele  wereld weet dat bij Tasker® kwaliteit hoog in het vaandel staat en dat de service en technische ondersteuning van Tasker® en haar distribiteurs positief hebben bijgedragen aan de groei van het bedrijf.

De gehele collectie kabels van Tasker® hebben wij in het assortiment. Deze zijn geschikt voor broadcast, professionele audio en video toepassingen, theater , hometheater, electro technische installateurs, domotica-markt, overheidsgebouwen , etc

Van Oostvoorn is al meer dan 30 jaar importeur / distribiteur van Tasker® kabel. Wij kunnen u van dienst zijn met onze specialistische kennis en wij hechten veel belang aan goede service en kwaliteit.

Bij Van Oostvoorn kunt u de kabels per meter en op haspel bestellen. Alles vindt u overzichtelijk in onze Webshop en is uit voorraad leverbaar. Wij leveren binnen 3 tot 7 werkdagen uit.

Ook vind u hier andere merken zoals Titanex stroom kabels en het glasvezel kabel merk OCC en Furakawa Japan standaard Hybrid SMPTE.
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
>
powered by myShop.com

Deze webshop is gemaakt in samenwerking tussen Vanoostvoorn en myShop.com