AUDIO VIDEO POWER CONNECTORS & SCHILL HASPELS

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DVIGear® Digital Connectivity Solutions
RJ45 connectoren and RJ45 Field Connectoren
Rosenberger OSI Cables /Fieldcast

KERAF POWER connectors is een vertrouwde naam in onze branche. KERAF stond aan de wieg van het moderne rubber contactmateriaal en heeft zich ontwikkeld tot expert in oplossingen voor tijdelijke stroomvoorzieningen. KERAF produceren en importeren stekkers,kabels,verdeelkasten,transformatoren en lampen voor bouw , industrie en entertainment. Met hart voor uw veiligheid en bedrijfszekerheid.

 
neutrik_logo.gifNEUTRIK® Products Company is de wereldleider of professioneel entertainment connector products zoals audio, video, data, fiber optic, industrial connectors en interconnectsystems.
REAN connectors excellent cost-performance ratio, attractive design and reliable functionality are the strengths of REAN.
With the brand REAN , the world’s leading supplier of professional audio and video connectors .
REAN a brand of NEUTRIK AG.The REAN product range is an alternative solution for cost sensitive applications
rean_logo.jpg
We breiden ons NEUTRIK FIBERFOX-portfolio uit met de lancering van FIBERFOX EBC25 in multimode. Het is volledig compatibel met de militaire specificaties MIL-DTL-83526.
Onze Syntax-connectoren en onze PowerBox-units worden over de hele wereld gebruikt voor het beheren van stroom en elektrische signalen op gebieden als de industrie, de automobielsector, de omroep, de scheepsbouw en stroom van schip naar wal, internationale sportevenementen, liveshows, militaire en nationale noodbeheer door instanties zoals de Italiaanse afdeling Civiele Bescherming, en nog veel meer.

Syntax®, maak verbinding met innovatie
De RJ45-connector MFP8-SL is de ideale oplossing voor elke toepassing met grote vrije hoogte in krappe ruimtes. De robuuste behuizing is slechts 44 mm lang – en in gekoppelde toestand slechts 35 mm. Het overtreft ook ruimschoots de standaardspecificaties. Of het nu gaat om kantoor-, datacenter-, industriële of fysieke beveiligingstoepassingen of thuisnetwerken, de MFP8-SL biedt maximale flexibiliteit met minimale inspanning. Installatie van de MFP8-SL is snel en eenvoudig. Hij is geschikt voor 10, 25 en 40 Gigabit Ethernet en kan dankzij zijn bijzonder korte behuizing ook worden gebruikt in toepassingen waar standaard RJ45-stekkers simpelweg te lang zijn. En dankzij de handige draadmanager kan nu letterlijk iedereen RJ45-stekkers installeren.
DVIGear Wildcat®-extenders maken gebruik van nieuwe technologie waarmee ze HDMI-signalen kunnen verlengen voor een fractie van de kosten van andere twisted pair-extenders. Dit resultaat wordt bereikt met behulp van visueel verliesvrije compressie waarmee resoluties tot 3840 x 2160/60p (4:4:4) kunnen worden uitgebreid tot 30 meter (98 ft.) via een enkele CAT6A-kabel.
SCHILL connecting professionals

Stabiele kunststof kabelboxen voor huishoudelijk gebruik, robuuste kabeltrommels van speciaal rubber of plaatstaal voor de bouw en gemotoriseerde inbouwkabeltrommels voor buitenomroepwagens – het assortiment van Schill voldoet aan elke behoefte, tot aan zwenkbare veer- of slanghaspels toe en oplossingen voor het opladen van elektrische voertuigen. Wij bieden innovatieve systemen voor de audio/video-, broadcast-, e-mobiliteit-, handel- en industriële sectoren en kunnen ook voldoen aan specifieke klantwensen.