TASKER KABELS - UIT VOORRAAD TE BESTELLEN PER METER


Van Oostvoorn is al meer dan 30 jaar importeur / distribiteur  van Tasker® kabel. Wij kunnen u van dienst zijn met onze specialistische kennis en wij hechten veel belang aan goede service en kwaliteit.

Tasker® kabels zijn bedoeld voor geavanceerde toepassingen binnen broadcastbedrijven, professionele audio-video bedrijven, theater en home-theatermarkt, elektrotechnisch installateurs Domotica, overheidsgebouwen, etc.

Het assortiment van Tasker® bestaat uit meer dan 2000 soorten kabel. Tasker® heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de productie van kwaliteitsproducten op internationaal niveau. Van Oostvoorn levert de kabels direct uit voorraad. U kunt direct bestellen in onze Webshop, door op onderstaande productgroepen te klikken.

Ook vind u hier andere merken zoals Titanex stroom kabels en het glasvezel kabel merk OCC en Furakawa.

 
 
 
 

TASKER - de hele collectie verkrijgbaar! 

 
Tasker® is een toonaangevende kabelfabriek met meer dan 40 jaar ervaring, bedreven in het produceren van kwaliteit kabels voor de elektronica sector en de professionele Audio/Video/Data wereld.

Meer dan 2000 soorten kabels

Middels het constant investeren in een high-tech machinepark produceert Tasker® meer dan 2000 soorten kabel voor verschillende doeleinden en daarom is Tasker® ook in staat onmiddellijk aan de vraag te voldoen.

Kwaliteit

Iedereen in deze professionele  wereld weet dat bij Tasker® kwaliteit hoog in het vaandel staat en dat de service en technische ondersteuning van Tasker® en haar distribiteurs positief hebben bijgedragen aan de groei van het bedrijf.

Custom-made productions

Onze afdeling 'Cable Workshop' maakt het mogelijk kabels samen te stellen voor uw specifieke toepassing, deze kabels zijn samen te stellen uit het omvangrijke Tasker® assortiment en andere merken zoals Titanex, etc                                
       
Gecertificeerde Productie

Tasker® is al vanaf 1998 ISO 9002 en sinds 2008 ISO 9001 gecertificeerd, dit garandeert transparantie in het hele bedrijf van productie tot verkoop.

De gehele collectie kabels van Tasker® hebben wij in het assortiment. Deze zijn geschikt voor broadcast, professionele audio en video toepassingen, theater , hometheater, electro technische installateurs, domotica-markt, overheidsgebouwen , etc

Bij Van Oostvoorn kunt u de kabels per meter en op haspel bestellen. Alles vindt u overzichtelijk in onze Webshop en is uit voorraad leverbaar. Wij leveren binnen 3 tot 7 werkdagen uit.

Het kwaliteit systeem van de producent Tasker® is gecertificeerd sinds 1998, overeenkomstig UNI-EN ISO-9001:2008. Alle productieprocessen worden constant ge-monitoord en geverifieerd bij de CSQ.

Het hele assortiment Tasker® kabels wordt geproduceerd door Milan S.r.l. Italy conform European RoHS 2002/95/EC en 2011/65/ UE-reglementering.

Voor projecten en advies kunt u altijd contact met ons opnemen.
Team Van Oostvoorn