TASKER KABELS - UIT VOORRAAD TE BESTELLEN PER METER 

Van Oostvoorn is al meer dan 30 jaar groothandel van Tasker Kabels. Wij kunnen u van dienst zijn met onze specialistische kennis en wij hechten veel belang aan goede service en kwaliteit.

Tasker kabels zijn bedoeld voor geavanceerde toepassingen binnen broadcastbedrijven, professionele audio-video bedrijven, theater en home-theatermarkt, electrotechnische installateurs domotica, overheidsgebouwen op luchthavens.

Het assortiment van Tasker® bestaat uit meer dan 2500 kabels. Tasker heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de productive van kwaliteitsproducten op internationaal niveau. Van Oostvoorn levert de kabels direct uit voorraad. U kunt direct bestellen in onze shop, door op onderstaande productgroepen te klikken.

 
 
 
 

TASKER - de hele collectie verkrijgbaar!

Tasker® is een toonaangevend bedrijf in Europa met meer dan 30 jaar ervaring, bedreven in het produceren van kwaliteits kabels voor de electronica sector en de professionele muziekindustrie

Meer dan 1000 soorten kabels

Middels het constant investeren in een high-tech machinepark produceert Tasker® meer dan 1000 soorten kabel voor verschillende doeleinden, en daarom is Tasker® ook in staat onmiddellijk aan de vraag te voldoen.

Kwaliteit

Iedereen ter wereld weet dat bij Tasker® kwaliteit hoog in het vaandel staat en dat de service en technische ondersteuning van Tasker® en haar distributeurs positief hebben bijgedragen aan de groei van het bedrijf.

Custom-made productions

Onze afdeling 'Cable Workshop' maakt het mogelijk kabels samen te stellen voor uw specifieke toepassing, deze kabels zijn samen te stellen uit het omvangrijke Tasker® assortiment.                                          

Gecertificeerde Productie

Tasker® is al vanaf 1998 ISO 9002 en sinds 2008 ISO 9001 gecertificeerd, dit garandeert transparantie in het hele bedrijf van productie tot verkoop.

De gehele collectie kabels van Tasker hebben wij in het assortiment. Deze zijn geschikt voor broadcast, professionele audio en video toepassingen, theater , hometheater, electro technische installateurs, domotica-markt, overheidsgebouwen en vliegvelden.

Bij Van Oostvoorn kunt u de kabels per meter en op haspel bestellen. Alles vindt u overzichtelijk in onze webshop en is uit voorraad leverbaar. Wij leveren binnen 3 tot 7 werkdagen uit.

Het kwaliteitsysteem van de producent Tasker® is gecertificeerd sinds 1998, overeenkomstig UNI-EN ISO-9001:2008. Alle productieprocessen worden constant gemonitoord en geverifiërd bij de CSQ.

Het hele assortiment Tasker kabels wordt geproduceerd door Milan S.r.l. Italy conform European RoHS 2002/95/EC en 2011/65/ UE-reglementering.

Voor projecten en advies kunt u contact met ons opnemen.

tasker-kabels-inkopen bij groothandel van van oostvoorn

Martin van Oostvoorn - Directeur

 

tabel balktasker kabels voor video hdmi broadcast - groothandel