zoek
 
powered by myShop.com

TECHFLEX EUROPA SLEEVING-KABELBESCHERMING EN BEHEER

 

Techflex Product Video

TECHFLEX EUROPA SLEEVING-KABELBESCHERMING EN BEHEER

 

1-techflex--distributor.png

 

 

Bij kabelbescherming kunt denken aan producten voor geavanceerde kabel-toepassingen zoals in broadcast bedrijven, in professionele audio-video bedrijven, ruimte-satellieten en onderzeese robotica maar ook high-end race auto's en kabelinstallaties voor computernetwerken die het beheer regelen.

Techflex-Europa.com is een vooraanstaand groothandel van de meest geavanceerde kous-oplossingen en gerelateerde producten. Techflex biedt producten voor bescherming en beheer van draden, slangen en kabels.

Onze Techflex producten worden in de hele wereld gebruikt.

U kunt in onze webshop kiezen uit het hele assortiment van Techflex. Wij leveren bijna alle artikelen uit voorraad en daarmee is een snelle levertijd gegarandeerd! Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor vragen, mocht u aanvullende informatie nodig hebben!

Techflex - de hele collectie verkrijgbaar!

De gehele collectie van sleevingmateriaal tot producten die geschikt zijn voor het afwerken hebben wij in het assortiment. Denk aan kabelbinders, krimpkousen, tape, speciale scharen en snijapparaten.

Bij Techflex Europa kunt u het sleeving materiaal per meter en op rol bestellen. Alles vindt u overzichtelijk in onze webshop.

tabel balkgarantie-techflex-kousen-kabel