SHILL KABEL HASPELS

schill-kabel-haspels groothandel

Schill haspels voor de audio en video branche zetten de standaard als het om duurzaamheid en gebruikersgemak gaat. De vele weldoordachte details uit de in serie geproduceerde en de speciale modellen zijn het resultaat van jaren ervaring.

 kabelhaspel schill kopen Schill Home Line, de hulp in huis, uw kabel is veilig opgeborgen in deze handige multifunctionele haspeltjes met een ergonomische en slagvaste behuizing.

 kabelhaspel schill kopen Schill Base Line, bestand tegen weer en wind, deze haspels zijn door de robuuste kunststof behuizing bestand tegen olie, chemicaliën en temperaturen van -20ºC tot +60ºC. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

kabelhaspel schill kopen Schill Classic Line, de kabelhaspel die zichzelf bewezen heeft, deze haspels zijn geschikt voor gebruik onder zware omstandigheden en zijn zeer geschikt om buiten te gebruiken, de hulphaspels (RM) en afdekplaten maken allerlei variaties mogelijk.

kabelhaspel schill kopen Schill Stage Lineklaar voor het podium, deze haspel maakt alle uitdagingen op en rond het podium waar, stapelbaar en geschikt voor grote kabellengten.

kabelhaspel schill kopen Schill Action Line, altijd en overal klaar voor gebruik, handzame haspel voor  evenementen en andere mobiele toepassingen, de hulphaspels (RM) en afdekplaten maken allerlei variaties mogelijk. 

kabelhaspel schill kopen  Schill Professional Linede haspel die aan de hoogste eisen voldoet, deze uit speciaal kunststof  vervaardigde haspel is onverwoestbaar en bestand tegen olie, chemicaliën en temperaturen van -20ºC tot +60ºC. (5 jaar garantie)                  

Andere Schill haspels voor Audio/ Video en Broadcast

Practical Line

Camera Line

Individual Line

Construction Line

Flex Line